Oh jee. Boer Marc (Boer Zoekt Vrouw) uit Afrika maakt Zwarte Piet ‘grap’


Even een klein bericht aan alle duizenden vrouwen die brieven hebben geschreven aan de Boer zoekt Vrouw-boeren omdat ze Nederland en haar mannen zó zat zijn: weet waar je aan begint. We meldden eerder al dat boer Riks er voor Nederlandse begrippen nogal ongebruikelijke meningen op nahoudt (Black Lives Matter = KKK), boer Olke graag honden doodschiet en nu dit weer…

De absolute topper qua ontvangen brieven, de knappe sop-boer Marc Verkuyl mag dan wel in het verre Afrika wonen, die authentieke Nederlandse cultuur zit er nog diep in bij Marc, zie deze reactie op een foto op Facebook:

Ja wat? (hier het hele plaatje)
Is toch grappig?
Wij dachten ook meteen aan Zwarte Piet bij het zien van dit bewapende drietal. Is een zeer legitieme vergelijking en ook nog eens satire want in Afrika vieren ze helemaal geen Sinterklaas. Yvon, jij nog een mening?


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com