‘Vengaboys matroos vroeg of ik mijn anus wilde bleken’


Hallo normale mensen met jullie normale dagelijkse bezigheden en normale sociale omgeving! Alles goed? Nee hè? Want jullie missen zóóó veel van wat er aan die andere kant van de samenleving gebeurt. Vanochtend toen u in de file stond gebeurde er namelijk dit:

Voormalig reality-ster Geile Gerrit kreeg het verzoek van een matroos van de Vengaboys, of hij zijn anus wilde laten bleken voor de RTL reality serie ‘El Tjabo El Tjabo’.

Uit onze mail:

Hebt u weleens zo’n verzoek gekregen van een Vengaboys matroos? Nee hè? Ohh man, er gebeurt zoveel meer in Nederland waar de gewone mensen geen weet van hebben. In dit geval zou het zelfs kunnen dat u na het lezen van bovenstaande, vetgedrukte zin met wat vragen blijft zitten. Daarom hieronder de bijbehorende antwoorden:

Wie de fuck is Geile Gerrit?
Gerrit Beljaards dankt zijn bijnaam aan zijn verschijning in de reality serie ‘Wie trouwt mijn zoon?’. Zie dit fragment, dat voor de leek nog weinig duidelijkheid geeft maar het voert te ver om hier op alle details in te gaan. Iemand van tv, een beroemdheid in bepaalde kringen. Dit is trouwens het ip-adres van Gerrit.

Wie is (matroos van de) Vengaboys?
De Vengaboys staat gewoon op Wikipedia dus niet zo pedant doen aub, u weet wie de Vengaboys zijn. De matroos uit dit gezelschap is Robin Pors, thans organisator van homoseksuele feestjes en het brein achter de RTL internet-only reality serie El Tjabo El Tjabo. Hier wat background information over dat programma.

Waarom moet een anus gebleekt worden?
Dat vinden sommige mensen van belang. Maar waar het eigenlijk om gaat: onze matroos vroeg dit aan Geile Gerrit omdat hij op zoek is naar een knotsgekke scene waar over geluld gaat worden, voor in zijn ‘reality’ productie. En een man met licht overgewicht die op tv zijn anus laat bleken is dat kennelijk.

Snapt u het nu of nog steeds niet?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com