Manuel Broekman doet al 15 films lang aan ironie en niemand ziet het


Het Algemeen Nederlands Persbureau pakt vandaag uit met een boeiende verzameling quotes van acteur Manuel Broekman. Die wordt vooral gecast in romantische komedies om naar eigen zeggen de ‘mooiboy’ uit te hangen, maar (u weet al wat er nu komt) Hij Is Meer.

En dat is nog niet alles! Zo lijkt de rol van eeuwige mooiboy misschien wat vlak / eenvoudig / dommig / eendimensionaal / voorspelbaar / gemakzuchtig, maar dat komt omdat U de diepere lagen niet ziet. Leg maar even uit Manuel:

“Soms zit ik een beetje in mijn eigen wereld en denk ik: mensen zien de grap er wel van in als ik spottend een beetje zwoel en sexy in de camera kijk. In mijn beleving is dat humor. Mijn vrienden lachen daar ook om. Maar mensen die me niet kennen, denken: wat een foute gast.”

Ja mensen, die komt effe binnen hè? Manuel Broekman doet al 15 romantische komedies lang aan ironie, en niemand die het fucking ziet. Max in Lover or Loser? Ironie! Bastiaan in Smoorverliefd? Absurdisme ten top! ‘Hipster 1’ in Hartenstraat? Ha ha ja sorry, wij citeren slechts Imdb… Hoe dan ook u snapt het punt. Gaarne deze acteur op waarde schatten, dank.

Als je me ziet rijden, spring maar achterop 😎 #alsjedurft #daredevil

A post shared by Manuel Broekman (@manuelbroekman) on


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com