Freaky. Doodenge Japanners jagen op onze Carice


Zoals u misschien weet (of niet) probeert Carice van Houten haar kind buiten het zicht van de paparazzi te houden. Dat trekken deze mensen vrij slecht (‘mysterieus!’, ‘geheimzinnig!’ ‘iets te verbergen!’) en dan gaan ze zoeken naar verklaringen. Dat gespeur heeft nu iets opgeleverd, want onze collegaatjes van Privé zijn een Geheime Sekte op het spoor die Carice overal volgt omdat de leden denken dat ze dode mensen tot leven kan wekken. Ja echt! Een ‘vriendin van Carice’ uit Amsterdam bevestigt het verhaal zo lezen we (Blendle link). Zieke shit hoor:

Het zou hier gaan om een groep mensen die moeite heeft het onderscheid te zien tussen Carice van Houten en Melisandre van Asshai, de rol die ze speelt in Game of Thrones. Deze Melisandre schijnt de doden tot leven te kunnen wekken, en zo’n gegeven maakt nogal indruk op een bepaald soort Japanners:

De vriendenkring van Carice maakt zich ernstige zorgen. Een van hen zegt: ‘Het betreft hier een nogal harde kern die hard Game of Thrones-fans. Zij reizen de hele wereld over om Carice te vinden. Wat ze willen is inmiddels ook bekend. (…) Het zijn volslagen gekken, want onder hen zitten mensen die Carice in het echte leven bepaalde gaven toeschrijven. Ze wordt aanbeden, niet alleen omdat ze zo’n geweldige rol speelt, maar vooral hoopt men dat Carice iets voor een dierbare overledene kan betekenen.’

En denk maar niet dat deze malloten Carice opwachten bij de rode loper hoor, nee, ze terroriseren haar complete sociale omgeving!

‘Op een gegeven ogenblik stonden er vier Japanse vrouwen in mijn huiskamer,’ zegt een van de Amsterdamse vrienden van Carice. ‘Er werd aangebeld en nietsvermoedend opende ik de deur. Ze wilden Carice zien. Moet je nagaan hoe geraffineerd ze te werk gaan. Ze weten dus precies met wie Carice omgaat. ‘Where is Melisandre. Where is she? We need her. She is the priestess of the Lord of Light’ riepen ze alsmaar!

Hoort u de gekte in die maniakale hoge Japanse stemmetjes bij het lezen van deze kreten? Doodeng lijkt ons, goed dat Halina Reijn dit eindelijk openbaart. Oh nee sorry, de vriendin die dit alles meldt wordt niet bij naam genoemd. En het gaat nóg verder:

Zelfs hun favoriete restaurant Cicciolina in Melbourne, waar Carice en Guy tijdens hun verblijf in Australië tot voor kort zo’n drie keer in de week kwamen eten, is al bekend bij de sektarische groep.

Hier. Dat je dus niet meer in je favo tentje kunt vreten omdat een stel leipe Japanners met een achterlijke bijgeloof de sfeer verpesten. Carice, kap met deze ongein en kom gewoon weer terug naar Nederlandje, kun je in Penoza of Klem ofzo spelen, ook gezellig en stukken minder gevaarlijk.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com