Boze Turken willen Yolanthe deporteren!


Zoals u weet woont Yolanthe samen met haar gezin al enkele jaren in Turkije. Dat ging tot voor kort helemaal prima, want Yo greep iedere gelegenheid aan het Turkse volk te eren en dat werkt nu eenmaal best lekker qua integratie. Vandaar dat de actrice / personality al snel ‘tante’ werd genoemd, hetgeen in Turkije een heel bijzondere bijnaam is.

NOU DIE TIJD IS NU VOORGOED VOORBIJ!

Sinds de relatie Nederland – Turkije sinds afgelopen nacht helemaal de pan uit escaleert hebben de Turken het opeens ook gehad met onze Yolanthe. Check die lawine aan tweets en klik vooral ook even op ‘Vertalen uit het Turks’… Yolanthe houdt zich op haar beurt op de vlakte met een algemene boodschap van liefde, maar gezien de toon op Twitter is dat al te laat.

Sneijder en van Persie ingesteld om te worden gedeporteerd, Yolanthe Cabau kan stoppen.

Yolanthe sneijder, ga

Yolanthe is nu niet langer onze tante

Grimmig.


4 reacties

 1. Rona schreef:

  Wat een triest volk..zullen wij dan alle stink turken terug wijzen ???? Of te wel…lekker oprotten naar je eigen,land

 2. Hanny schreef:

  Jij bent net zo erg als diegene die dit doen , je verlaagt jezelf naar het niveau van die mensen-

 3. freya schreef:

  Rona, dit is geen reactie. Als Erdogan ruzie wil,dan ,moet je dat niet op alle Turken bot vieren. Jouw reactie is dezelfde als die van de Turken die Wesley en Yolanthe weg willen.Zeer onsympathiek, net als onze op de Turkse minister.

 4. jepre schreef:

  Rona, jouw reactie is net zo onsympathiek als die van Erdogan en de Turken die in Turkije staan te schreeuwen tegen Wesley en Yo.
  Niet iedereen over dezelfde kam scheren.
  Ik zal blij zijn als ze er weg zijn.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: