Vakvrouw Catherine Keyl pist op onze jeugd (terecht)


Kent u die mop van Catherine Keyl die samen met Willibrord Frequin een hele leuke en dynamische talkshow ging presenteren? Nou, dat deden ze niet want KLOTELAND Nederland erkent hun talenten niet! Is niet hun mening hoor, maar gewoon iets dat wij constateren. Zowel Willy als Cath zijn van de generatie vakmensen zoals ze nu niet meer gemaakt worden, en laatstgenoemde heeft dan ook maar weinig op met de jeugd van tegenwoordig, zo lezen we in Revu (Blendle link):

Dan posten ze op Facebook dat ze bij de kapper zitten, waar dan vervolgens alleen maar reacties op komen in de trant van: “Oh wat leuk, hé leuk zeg, ach wat leuk, superleuk, leuk, leuk, leuk.” Kennen ze ook nog andere woorden? Hele volksstammen zitten in het restaurant tegenover elkaar te appen zonder dat ze een woord met elkaar wisselen. Dat gebeuren sla ik dus liever over.

Bam! In your face verrekte kutgeneratie. En met ‘dat gebeuren sla ik dus liever over’ doelt Keyl op het feit dat ze zelf geen kinderen heeft, iets waar ze dus nadrukkelijk géén spijt van heeft:

Maar ach, half Hilversum is door mij opgeleid als redacteur, producer of regisseur, dus dat zie ik dan maar als mijn nalatenschap.

En zo is het. Wat leert dit interview ons verder over de vakvrouw die al jaren niet op tv te zien is omdat Fred van Leer en Geraldine Kemper haar plekje bezet houden? Nou, dat ze zich in Zuid-Afrika veiliger voelt dan in Nederland. Een interessant gegeven gezien de criminaliteitsstatistiekjes, maar daarom is het natuurlijk ook een gevoel. Ook komt ze nog even terug op het eerder in de vakmedia aangehaalde voorval met het Marokkaanse meisje in het bushokje, wiens jurk door Catherine bewonderd werd waarop ze uitgescholden werd en ‘kijk voor je!’ toegebeten kreeg.

Ik zeg dan natuurlijk niets meer, maar eigenlijk is het zo’n meisje die van haar ouders een corrigerende tik hoort te krijgen. Dat durven ze echter niet meer en dus denkt dat soort tieners dat hun gedrag normaal is.

Duidelijk. Nogmaals: geef die vrouw weer gewoon een talkshow a.u.b. NU.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com