Help mijn man is klusser-slachtoffer schopt Robert ten Brink buiten


Nou mensen, John Williams, treiteraar van de Nederlandse man, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt hoor! Ik de laatste aflevering van Help mijn man is klusser leidt zijn gedram zelfs tot EEN ECHTSCHEIDING. Dat feit vindt RTL zo heuglijk dat zelfs RTL Boulevard redacteurtjes er op persoonlijke titel over moeten bloggen… nog nooit eerder vertoond! Op Slebs.nl leest u hoe RTL dit persoonlijke drama nog meer probeerde uit te buiten, godzijdank zonder succes.

We hebben het over meneer Huub Haas uit Landgraaf en zijn Renate. Het recept is bekend: badkamer komt maar niet af, vrouwtje boos want kan zelf uiteraard niet klussen, John Williams komt nog effe olie op het vuur gooien met zijn emo-benadering, meneer trekt het niet meer en schreeuwt uiteindelijk ‘rop maar op!!!’ in de camera (emotioneel muziekje).

Onze eerste gedachte was dat dit weer zo’n fijn geënsceneerd RTL ruzietje was, maar wat research leert dat de man daadwerkelijk weg blijkt te zijn bij zijn vrouw! En daar houdt het drama niet op…

Want om naast #hmmik nóg een RTL-formatje te vullen met dit authentieke Limburgse leed, heeft de zender namelijk ook nog Robert ten Brink bij Huub’s nieuwe adresje in Kerkrade langs gestuurd met een bosje blommen. Tja, ze hadden zijn gegevens toch al. De brutaliteit! Gelukkig bleek Huub ook nu wederom niet ontvankelijk voor de emo-terreur (mirror met reacties):

Erg hè? Het is weer RTL ten voeten uit: lopen ze een keer tegen echt, niet in scene gezet drama aan dan laten ze niet meer los. Ons verzoek: laat Huub met rust! De man zit lekker in zijn eentje van zijn uitkering te genieten in Limburg en post geestige plaatjes over ‘de vrouw’ op Facebook… een lolletje dat John Williams waarschijnlijk nog nooit heeft mogen beleven. All the single men!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Peter schreef:

    Heb je die agressieve zoon gezien met z’n bretels. Ik trek heb uit zijn huis ! De dorpsgek van Landgraaf.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: