Carrière van Jokertje (Oh Oh Cherso) gaat heerlijk


Ken u Privé TV? Wij kunnen deze on demand-reeks echt aanraden voor de ervaren bingewatcher. Zo ziet u op Privé TV hoe een zekere presentator heerlijk op Laura Ponticorvo zit te geilen zonder de beelden te laten zien (‘We mogen de beelden niet laten zien maar ik zie het hier op mijn scherm!’) of u droomt lekker weg bij twee volwassen mannen die zich vrolijk maken over de scheiding van realityster Barbie en haar Michael. In deze aflevering wordt overigens nog meer boeiends gezegd over de oude Oh Oh Cherso cast, en dan citeren we even:

“Jokertje, die ken je nog wel hè? Je denk af en toe dat die mensen koekkoek zijn, dat ze niet helemaal lekker zijn. Maar dat is niet waar want dit is een hele slimme jongen. Deze jongen kunnen we ook niet meer spreken tegenwoordig omdat dat tegen wordt gehouden door zijn werkgever. Hij werkt namelijk voor een grote oliemaatschappij, hij haalt grote portefeuilles binnen, je gelooft je oren bijna niet natuurlijk, als ik dit vertel.”

Inderdaad zeg! Goed om te horen dat Robert Minderhoud aka Jokertje zo lekker gaat en volle bak aan het carrièrepompen is geslagen. Zo werkt hij thans als procurement officer bij zowel SPARQ Assembly als 360°KAS (zie LinkedIn), waarbij die laatste dus de olieboer is. Wij dachten altijd dat na een carrière op tv slechts de beroepen zanger, barkeeper of webwinkel-eigenaar in het verschiet lagen, maar kennelijk is echt werk ook nog een optie.

Ga zo door Joker, en wellicht komt er ooit een dag dat de non-valeurs van de media je verleden ook een beetje vergeten zijn.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com