Mies Bouwman vernedert Vader Abraham op tv


Ja, u klikte! Fijn, hartelijk bedankt. Eigenlijk is dit artikeltje een test om er achter te komen of retro tv-dingen ook een beetje werken hier op Slebs.nl. Zo ja dan gaan we het vaker doen, want het internet staat vol met dingen zonder actuele aanleiding die wel gezien moeten worden. Zoals: de helse Mies Bouwman die hardwerkende volksartiest Vader Abraham even kapotvernederd op nationale tv.

Wat denkt u, hoelang zou het nog duren voordat Mies weer bij DWDD aanschuift om zich te laten onderslijmen door Matthijs van Nieuwkerk? En maar bescheiden doen over de eigen carrière en ‘ik doe ook maar wat’ en zus en zo. Ja, gehandicapten in een van de buitenwereld afgesloten dorp wegstoppen ja! Maar daarover een andere keer. Vandaag kijken we hoe die lieve Mies faciliteert dat Vader Abraham tot zijn enkels wordt afgezaagd wegens ‘te demagogisch met die smurfen enzo’. Andere tijden mensen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com