Van Gogh-dief blijkt kutzwager Andy vd Meyde


Er zijn dagen dat de Slebs-inbox het rustiger heeft, lieve lezers. Octave Durham, de man die in 2002 twee Van Gogh’s jatte uit het Van Goghmuseum in Amsterdam is namelijk gaan kletsen en dan regent het tips van trouwe lezers. Zo onthult Octave vanavond op tv dat hij na zijn daad voor de politie geschuild heeft bij niemand minder dan prominente Nederlander Patrick Kluivert thuis. Kluivert meteen piswoest natuurlijk, want op dit soort linkjes met de onderwereld zit niemand te wachten. Welnu: het is nog veel erger!

Uit betrouwbare bron vernamen we namelijk dat deze ‘Okkie’ een nauwe vriendschap onderhield met Ray Slijngaard van 2 Unlimited, èn zich de vader van de eerste zoon van Melisa Schaufeli mag noemen! Melisa, van Andy en Melisa weetjewel. Celebritykoppel en sinds kort ook toneelgezelschap ergens in een theater bij u in de buurt. Zoiets roep je natuurlijk niet zomaar, en wat research leert ons dat de dochter van Durham (hier promoot ze haar #PappaDukes vol overgave) de zoon van Melis inderdaad ‘mijn broertje’ pleegt te noemen op Facebook.

Met andere woorden: de Van Gogh-dief blijkt naast vriend van de sterren ook de kutzwager van Andy van der Meyde te zijn, wie had dat gedacht? En de onderwereld is wéér een stapje nauwer verbonden met de tv-klasse.

PS – Naast boef is die Durham ook gewoon een lieve vader hoor. Als rapper Hef weigert zijn dochter in de backing vocals te benoemen bij DWDD reaguurt ‘ie gewoon effe in de Puna-panelen. Lief.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


5 reacties

  1. Deneefvanmijntantesachteroom schreef:

    Als Durham de vader is van de zoon van het eerste kind van Melisa dan is Durham toch niet Andys zwager?!

  2. Yvon schreef:

    Uhhhh niet de zwager. Maar gewoon de ex van Melisa én vader van Nino

  3. ingrid schreef:

    Nee inderdaad Andy heeft er niets mee te maken

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: