Dave Roelvink ontvlucht oude erotische travestiet en verhuist


Dave Roelvink is de eerste bn’er wiens verblijf in een bepaalde woonruimte van het begin tot het eind door Slebs.nl gecoverd is. U voelt daar misschien niets bij maar voor ons is het heel bijzonder. In september meldden we dat Dave een appartement in de hoofdstad had betrokken en constateerden we dat zijn onderbuurman een oude erotische travestiet was. Hadden wij hier een moreel oordeel over? NEEN! Maar toch zien we nu dat Dave deze viespeuk inmiddels beu is, en zijn biezen pakt.

De plaats van bestemming is er een met aanzienlijk minder travestieten: namelijk het deprimerende tokkiedorp Landsmeer. Check dat uitzicht! De verwachting is dat hij hier met zijn gedetineerden-fluisteraar gaat hokken en Bekende Buren hint zelfs al op nageslacht (basisschool in de buurt!!!). Zelfs zijn nieuwe buurman past helemaal in het plaatje: een deur verder zit iemand die goed is in ‘software ontwikkeling en consultancy’. Heel iets anders dan een buikdansende vijftiger dus, wij hopen dat Dave hier wèl een beetje kan aarden.

Iets anders. Zou Jort het eigenlijk nog trekken met al die rolkoffertjes?

PS – Oh ja. Dit vonden we zelf geen artikel waard maar misschien leuk voor de collegaatjes om zonder bronvermelding over te nemen (hallo Shownieuws!): die nieuwe vriendin van Donny Roelvink is dus deze dame, Amije van der Laan. Dan weten jullie dat.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com