Wat?! Doutzen close met oprichter besmeurd kledingwinkeltje


In Amsterdam is een lederwaren-winkel met verf besmeurd wegens het misbruiken van dierenhuiden voor hele dure kleren. GeenStijl hierover:

‘Annefleurtjes verfbommen proletenwinkel’ (…) ‘KarmaLoog, het kledingmerk voor als u écht een zeldzaam smakeloze proleet met geld bent.’

Quote vult aan:

‘De spuuglelijke maar krankzinnig dure ontwerpen van Karmaloog, die het midden houden tussen de kleding van Eddie Murphy in ‘Coming to America’ en een koikarper, wekken de woede van dierenactivisten.’

U leest, de media hebben hun mening duidelijk weer klaar als het om deze winkel gaat. Hebben ze gelijk? Nouja lastig te zeggen weetjewel oordeel zelf maar even.

Maar welke bn’ertjes kopen hier hun kledij, en welke types zijn bevriend met de überproleten achter deze überproletenwinkel? Nou, welke bn’ertjes niet kunnen we beter vragen:


Sunnery James! Man van Doutzen, is dol op dode krokodil om zijn body.

En ook de beroemde proleet Ronald de Boer hangt graag een zielig beest in zijn speciale koelkastje voor kleding.

#Joejackson #karmaloog

A post shared by La Maison Karmaloog Official (@karmaloog) on

Geen bn’er, maar over een proleet gesproken! Joe Jackson, De Vader Van komt ook graag in deze shop. Mooi shirt trouwens Joe!

#cannes

A post shared by La Maison Karmaloog Official (@karmaloog) on

Gregory van der Wiel, wordt hij hier nu ‘House Karmaloog’ genoemd door meneer de ondernemert / socialite? Klinkt niet goed.

#karmaloogfoundation

A post shared by La Maison Karmaloog Official (@karmaloog) on

Edgar Davids, maar natuurlijk! De proleet der proleten, ja toch? (Eigenlijk gebruiken we dit woord nooit maar het bekt best lekker merken we nu.)

En Doutzen zelf is ook close met deze jonge ondernemers. Da’s opvallend want Kroes is dol op dieren. Bovendien kan het nooit goed zijn als toonaangevende media je een proleet noemen. Even rechttrekken Doutzen, distantiëren kun je leren!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com