Incestbom ontploft: Manager naait Linda de Mol


Trammelant in bullshitland! Heeft u het al gehoord? Linda de Mol heeft mot met haar personal trainer, Bridget Maasland én met de vrouw die al sinds 1901 haar manager is, Xenia Kasper. Een mooier voorbeeld van hoe Hilversumse incest uiteindelijk nooit goed is voor de gezondheid zagen we lange tijd niet, en we vinden het leuk om te zien dat nu ook het ijzeren duo Linda en Xenia een keer aan de beurt is. Leest u met ons mee?

Het zit zo. Linda heeft besloten af te willen vallen en (dus) start ze (uiteraard) een ‘afslank platform‘, want gewoon binnen je eigen privé wat minder vreten is er niet meer bij tegenwoordig. Nu heeft De Mol ook een personal trainer, en die traint naast Linda ook Bridget Maasland. Én hij heeft een eigen gezondheid$$hake om lekker snel kilo’s kwijt te raken. Welnu: deze Carlos Lens heeft een paginagrote advertentie ingekocht bij de krant, met als tekst ‘Goed nieuws voor Linda! En alle andere vrouwen van Nederland…!’ en dan dus die shake van hem er onder.

Linda boos: ‘Ik gebruik die shake helemaal niet en heb niks met deze advertentie te maken!!!’
Carlos verdedigt zich: ‘Ik wist niks van deze advertentie en doe op dit moment vooral zaken met Bridget Maasland!!!’

En nu komt het, Xenia Kasper roert zich in de zaak. Xenia is de bikkelharde manager der managers, alom gehaat bij redactiegepeupel met in hun takenpakket ‘sterren bellen om een interviewafspraak te fixen’ en vertrouweling van zowel Linda de Mol als Bridget Maasland.

Oh ja, allebei?
Gaat dat wel goed dan, met tegengestelde belangen enzo?
NEE NATUURLIJK!

Het heeft even geduurd maar eindelijk zit Xenia in een lastig parketje waardoor ze in deze slepende afvalkwestie slechts de volgende quote kan produceren. Over de ‘Goed nieuws voor Linda’-advertentiekop, waar Bridget Maasland dus zijdelings bij betrokken is:

De kop in de advertentie is gekozen omdat Linda een veel voorkomende Nederlandse naam is. Het is geen verwijzing naar Linda de Mol.

Aldus: de fucking manager van Linda de Mol! Over opkomen voor de belangen van je cliënt gesproken.

Ra ra welke beroemde manager raakt binnenkort haar grootste klantje / beste vriendin kwijt?
Incestbom ontploft in het gezicht van de sterren in 3, 2, 1…


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com