Leuk! Domien Verschuuren geilt op gymjuf


3FM dj Domien Verschuuren (nog geen 30) die met een camera zijn oude middelbare school bezoekt en vertelt over vroeger. Zoiets is al snel een beetje pijnlijk want 1. we hebben het over een tijdsbestek van niks, voor nostalgisch gedoe moet je op zijn minst oud zijn / een gerijpte ziel bezitten, 2. stiekem boeit het niemand dat Domien Verschuuren ‘soms best een lastig mannetje’ was en 3. tof doen met docenten die je een paar jaar geleden nog strafwerk gaven zorgt voor plaatsvervangende schaamte bij de kijkers. Over dat laatste gesproken: dat is Domien gelukt hoor! Check it out:

Toch mooi hoe dat sterrendom inwerkt op het zelfvertrouwen hè? Sta je als de matig succesvolle opvolger van Giel – ik mocht wel heel vaak bij DWDD – Beelen gewoon effe te geilen op een juf die de jouwe had kunnen zijn. Maar het wordt nog mooier:

Voor de liefhebbers van het genre ‘ster voelt zich lekker op zijn gemakkie’: Domien vertelt ook nog over zijn vriendschap met Tim Hofman en wijdt graag uit over wat voor beproeving dat Glazen Huis toch eigenlijk is (tegen iemand met echt werk, dus).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com