Het ultieme bewijs. Victor Mids is een oplichter


Dames en heren, vanavond start weer een nieuw seizoentje van Mindf*ck, het programma van goochelaar Victor Mids! Mids is een goochelaar uit de categorie die de laatste jaren nogal aan populariteit heeft gewonnen: goochelaars die hun trucs niet verklaren met het aloude ‘ik heb er gewoon heel lang op geoefend’, maar beginnen over psychologie, wetenschap en het beïnvloeden van de geest. Daarom noemt Victor Mids zich ook nadrukkelijk GEEN goochelaar maar huisarts en laat hij zich fotograferen met een witte jas aan (clown).

Allemaal zeer geestig, vooral omdat Mids al meerdere malen ontmaskerd is als iemand die gebruik maakt van montagetrucs. Dat zijn trucs om je tv-kijkers voor de gek te houden op een manier die per definitie niet werkt voor een live publiek, want daar kun je niet rommelen met de beelden en/of de camera even pauzeren. Dan ben je dus nog slechter dan een goochelaar, die tenminste nog zijn best doet zijn publiek even de andere kant op te laten kijken. Neem de volgende fragmenten maar even goed in u op:

Erg leuk om dan in de Volkskrant te lezen dat Mids afgeeft op zijn collegaatjes Cher en Derek Ogilvie, ‘want die maken gebruik van trucs‘. Beste Victor, deze charlatans beïnvloeden hun labiele publiek tenminste nog werkelijk met een hoop aanstellerij en misbruik van de kwetsbare psyche. Deze mensen moeten het van hun act hebben, jij van de montage achteraf, en trouwens noem jezelf gewoon Victor Middelkoop!!!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com