Johan Vlemmix kocht op z’n 13e zijn 1e Mercedes [INTERVIEW]


Vandaag op Slebs.nl: een interview met authentieke denker Johan Vlemmix. Patrick Kicken ging bij de Vlemmeister langs en sprak hem een uur lang over het leven en (vooral) zijn zakeninstinct. Wist u bijvoorbeeld dat Johan op zijn 8e al meer verdiende dan zijn vader, en op zijn 13e zijn eerste Mercedes kocht? Ook over beleggen en investeren in verre oorden heeft Vlemmix een mening: ‘niet doen’. Uiteraard komt ook Recep Erdogan ter sprake (‘koekkoek!’) en valt de naam Peter Jan Rens (‘zakelijk is het een pannenkoek’).

Luister naar Johan Vlemmix, zittend op een designerbank die hij voor een paar honderd euro van de familie Mackenbach overgenomen heeft:

‘Ik heb nooit het gevoel dat ik iets niet kan.’


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com