Domien laat passage over Tim Hofman uit interview halen


Weet u nog, die meer dan 50 minuten durende reportage over 3FM-icoon Domien Verschuuren die ‘terugging naar’ zijn oude middelbare school? Ja natuurlijk, want we tikten er vorige week nog over en kwamen tot een aantal aardige conclusies. Heel jammer om dan te zien dat het filmpje enkele uren na de aandacht die het kreeg op Slebs.nl alweer verwijderd was. Zou Domien even met de schoolkrant hebben gebeld en vriendelijk doch dringend verzocht hebben de beelden OFFLINE te halen? Grote kans van wel, want inmiddels is er een gekuiste versie online gekomen. De nieuwe repo duurt nog maar 30 minuten en er ontbreken diverse passages. Dit gegeven intrigeert ons mateloos.

En daarom gaan we u nu vertellen welke stukjes er uitgeknipt zijn.

1 – Domien geil op gymjuf.
In het originele filmpje vertrouwde Domien de kijkertjes toe nogal warm te worden van een zekere gymjuf. Deze vrouw, die een paar jaar geleden nog zomaar zijn docent had kunnen zijn, kreeg het predicaat ‘hot’ van de NPO-medewerker. Dat weten wij want we hebben de beelden gezien. In de nieuwe montage is dit stukje, waarin de presentator hangend in een vensterbank zijn gevoelens deelt, echter niet meer te bekijken. Jammer, want eerlijkheid is altijd te prijzen en als bn’er hoort een grote bek / geen gene er ook wel een beetje bij, toch?

2 – Radiomaken is heel moeilijk.
Ook prachtig: Domien die tegenover een oude docent (iemand met een diploma en een echte baan waarmee hij de samenleving van dienst is) uitweidt over hoe zwaar plaatjes aan elkaar babbelen eigenlijk is. Wij vonden het een nogal pijnlijke vertoning, maar Domien kennelijk niet want zijn werk IS ook gewoon heel ingewikkeld: fragment zit er nog gewoon in hoor, ghaha!

3 – Vriendschap met Tim Hofman.
Kijk, nu komen we ergens. In de originele versie van het filmpje horen we Verschuuren zeer enthousiast en minutenlang vertellen over zijn bijzondere vriendschap met zijn vele male succesvollere BNN-collega Tim Hofman. Zo appen de heren regelmatig in dronken toestand (aldus Domien), en beloven ze elkaar dan steevast binnenkort Toch Echt Eens Af Te Spreken (aldus Domien). Maar is dat eigenlijk wel zo? In de nieuwe montage is dit bijzondere verhaal verwijderd… Raarrr want waarom blijft een nietszeggende mededeling als ‘hier moest ik altijd discuswerpen’ wel overeind en een verhaal over pure mannenvriendschap niet? Geloof ons nou maar: dit zaakje stinkt!


1 reactie

  1. Deneefvanmijntantesachteroom schreef:

    oke

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: