Nance wacht al +2 jaar (passief) op belletje dj


Nance Coolen, gezicht van een generatie, maart 2015 in de Libelle:

“Een jaar of drie geleden ontmoette ik dj Afrojack en die had geen flauw idee met wie hij te maken had. Dat vind ik wel jammer. Dan denk ik toch: luister gast, ik heb wel achttien miljoen platen verkocht.”

Prachtquote. Geheel terecht ook, wie denkt zo’n miljonair wel dat ‘ie is? Zijn er mensen die speciale herinneringen koesteren aan ‘de muziek van Afrojack’? Neen, ze hebben hem minstens een keer op 200 meter afstand zien staan springen op een festival en die middag zijn ze eigenlijk alweer vergeten wegens ‘te zeer naar de klote’. Terwijl er VMBO klasjes vol zitten met mensen die verwekt zijn op ‘Slave to the music’ van Twenty 4 Seven.

Enfin.
Dank denk je dus: Nance kijkt neer op dit soort USB-artiesten, ze vindt dat ze zelf meer erkenning verdient, wij snappen dat, klaar. Maar het interview ging nog verder!

Nog steeds maart 2015:

“Dat ik dj Hardwell bij RTL Late Night zie en denk: ah joh, bel mij, ik doe met jou wel een nummertje. Dat lijkt me zo leuk!”

Oh, er moet wel samengewerkt worden met de dj’s. Wij zouden dat niet ambiëren als we Nance waren maar wij zijn geen Nance, dus soit. Blijft het naar om nu het volgende te lezen…

April 2017:

“Ik zit eigenlijk te wachten op een bekende dj die mij eens belt voor een leuke samenwerking (…) Het kriebelt al jaren, maar ik doe er verder niets mee. Dat komt denk ik omdat niemand mij belt.”

Godsamme Nance, STOP MET SLIJMEN BIJ KUTDJ’S! Doe zelf wat, blaas die carrière nieuw leven in, stel een doel en ga er voor. Dik twee jaar lang janken om aandacht van zo’n zolderkameridioot met een privéjet kan echt niet. Àls je het doet kopen wij sowieso je cd. En nu aan de bak.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com