Humberto deed Dionne in flat Martin Garrix


Over Humberto Tan en zijn affaire met Dionne Stax hebben wij nog niet geschreven. Dat komt omdat we de privacy van de sterren immer respecteren en we een vrij sterke ‘is dit nieuws???’ reflex hebben. Echter! Wat we nu ontdekt hebben willen we toch met u delen, want het toont aan dat het voor onze sterren onmogelijk blijkt elkaar te ontlopen. Zie: Humberto, Dionne en sexytime de flat van Martin Garrix.

Onze Humberto schijnt het dus te doen met het NOS gezicht, en daarom woont hij niet meer bij zijn gezin maar in een flatje ergens anders in het Amsterdamse. Wij zouden ons in zo’n geval terugtrekken in een eenvoudig betonblok vol doodgewone mensen. Even geen gedoe, even in alle rust met Dionne zijn / nadenken over het eigen leven. Dom! Naïef! Zo werkt het dus niet! Humberto trok zich namelijk terug in Résidence L’Étoile, een semi-chique complex in Amsterdam Zuid waar ook Martin Garrix én roddelkoning Evert Santegoeds hun ding doen. Zie de Story (Blendle link) van deze week:

Hoe dom kun je zijn? En die Santegoeds maar stukjes tikken over Humberto en zijn nieuwe liefde… Wel discreet trouwens dat Evert dit geestige feitje zelf consequent doodzweeg in zijn vele artikelen en columns:

En dat van die nacht doorbrengen weet Evert dus omdat hij waarschijnlijk een verdieping lager aan zijn piel lag te trekken. Enfin. Zeer discreet dat Santie dit feitje onbenoemd liet, al kan het ook zijn dat hij zijn eigen woon- en verblijfplaats liever niet openbaart. Dat is bij dezen dus mislukt Santegoeds… en nu we toch bezig zijn, waarom moest er afgelopen december met SPOED een ambulance naar jouw hut? Teveel gezopen ofzo? Haha kan gebeuren hoor.


2 reacties

  1. Jaap schreef:

    Ojee fitty!

  2. Kleintje schreef:

    100% echte liefde voor elkaar
    Stax met Tan .

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: