Oude vrouwen WOEST op Chantal Janzen


Een ster zonder eigen blad is eigenlijk geen echte ster, zeggen wij weleens. Daarom verbaasde het ons niks dat Chantal Janzen vorige maand groots haar eigen glossy &C (spreek uit: entsie) lanceerde. Er was ook meteen een goede promotiestunt: Chantal ging uit de kleren voor een stomende fotoshoot met Eva Jinek. Of eigenlijk: Chantal stond naakt achter een doodenge vrouw waarin we Eva Jinek moesten herkennen. (De cover van Vogue was er niets bij).

Wat er verder in het blad staat? Lifestyle bijvoorbeeld, en mode, beauty, food en travel. “Lekker origineel” zeurde NRC in een zure recensie. Maar hey, &C is weldegelijk onderscheidend. Anders dan oude-vrouwenbladen als die van Linda (52 jaar) of die van Wendy (46), richt Chantal (37) zich nadrukkelijk op jonge vrouwen van 18 tot 48.

Tijd voor een steekproef.

Laten we willekeurig een aantal BN’ers noemen en kijken of zij het blad mogen lezen. Daphne Deckers? Nee, te oud! Leontine Borsato? Te oud! Heleen van Royen? Te oud! Peter Jan Rens? Te oud! Virginia van Eck? Ja. Lang niet voor iedereen dus. Wat zeggen we? Chantal mikt hiermee toch wel op een behoorlijk exclusief lezerspubliek.

En daar is niet iedereen blij mee, zo blijkt als we naar de recensies op de Facebookpagina van de glossy kijken.

Clarita vat het sportief op en geeft het blad gewoon nog 5 sterren. Ook al mag ze het helemaal niet lezen!

Ja, Chantal, wat is dit eigenlijk voor bekrompen hokjesdenken?

Wees eerlijk Chantal, vind jij Annelies nu een oude doos?

Ja, daar is ie. De 1-ster beoordeling.

Geen dochters, geen blad, en maar 1 ster. Moet je iedereen kapot maken Chantal?


1 reactie

  1. Snipertje schreef:

    Ik wil graag bij jullie solliciteren als paparazzi-fotograaf
    Ik kan gewoon 24/7 in bosjes liggen/tijgeren of in een gft-container zitten, zegt u het maar!?

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: