Helmut Lotti ontdekt Snapchat, gaat he-le-maal los


U kent het wel. Dat moment dat ook die ene oom Snapchat heeft ontdekt en de rest van de familie besluit te terroriseren met hilarische snaps waarin hij een klein hondje is. Dat moment waarop alle neefjes en nichtjes besluiten om dan toch maar een andere app te gaan gebruiken. Vanwaar deze analogie? Omdat Helmut Lotti precies zo’n oom is!

Al terroriseert Lotti niet zijn familie, maar zijn fans. En die zijn daar niet allemaal even blij mee, zo blijkt uit een diepgravende analyse in het Vlaamse kwaliteitsblad Dag Allemaal deze week. Lotti, een van de succesvolste Belgische zangers ooit (met hits in o.a. Nederland, Duitsland, Amerika en kijk hem hier eens shinen in Afrika), trakteert zijn volgers op snaps van hem als stripheld, baby en stokstaartje.

Een radicale ommezwaai voor de zanger die begin dit jaar scheidde van zijn echtgenote Jelle door een drukke agenda (en niet omdat zij met een homofiele fotograaf het bed indook… lekker verhaal Privé). Want onder de plak van Jelle was Lotti enkel een ‘serieuze artiest en literatuurliefhebber’, zo schrijft Dag Allemaal. “Zij introduceerde hem in de wereld van Hugo Claus en Stef Kamil Carlens, en plots was al het voorgaande minderwaardig voor Helmut.”

We zien het. Welkom terug onder de mensen Helmut. En we genieten:


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com