Ha! Realitygekkie infiltreert in Expeditie Robinson


Dames en heren, roem was nog nooit zo een betrekkelijk begrip! In het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson overleven dit keer geen bn’ers op een eiland ergens in the middle of nowhere, maar mogen enkel ‘onbekende Nederlanders’ meedoen. Dan kom je als gediplomeerd realitygekkie met maar één doel (beroemd worden) dus in een lastig parket… want jezelf hiervoor aanmelden = toegeven dat je na maanden dagelijks op tv te zijn geweest nog steeds een FUCKING NOBODY bent. Als je vervolgens ook nog door de selectie komt weet je dat je eigen status iets is waar nog aan gewerkt moet worden.

Ontmoet: Giorgio Verweij.

Anderhalf jaar (!!!) zat deze man in SBS show Utopia, waar bewoners moeten ‘overleven’ op een semi-braakliggend terrein in het Gooi. In die periode genereerde hij nieuwskoppen in het AD, de Telegraaf en op Nu.nl. En nog belangrijker: hij kreeg praatjes. Na zijn vertrek uit Utopia:

“Ik wil presentator worden en daarmee ga ik vol gas aan de gang. Ik ben bezig met een Instagramkanaal en een YouTubekanaal, ik wil van de week solliciteren bij SBS want ik hoop zo snel mogelijk aan de bak te kunnen. De banen liggen niet voor het oprapen maar ik weet voor mezelf dat ik het kan. (…) Op korte termijn wil ik ergens op een podium staan of een quiz presenteren.”

Juist.
Die quiz hebben we nog niet gezien, en dus verblijft Giorgio Verweij dit weekend samen met 99 andere onbekende Nederlanders op een casting weekend voor alwéér een kansloos tv-programma. Omdat de makers daarvan kennelijk ook vergeten zijn wie hij is…

Wat denkt u, gaat ‘ie het hierna echt maken?


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com