Dit zei biograaf van Gordon ooit over Gordon


Het volgende nieuws lazen we hedenochtend op Nu.nl:

“Marcel Langedijk schrijft de biografie van Gordon. Het boek, dat volgens uitgever Oscar van Gelderen “de totale deconstructie van de entertainmentindustrie” zal betekenen, verschijnt in februari 2018.”

Dan ga je er dus van uit dat zo’n Oscar wel iets van taal weet, en hier dus verklapt dat de nieuwe biografie van Gordon ‘onbetwiste veronderstellingen en interne tegenstrijdigheden in filosofisch en literair taalgebruik’ aan het licht gaat brengen. Geeft niks Oscar, de meeste mensen zullen toch wel denken dat je hier ‘destructie’ bedoelt en het boekie dus braaf kopen.

De kans dat er dingen stuk gaan is inderdaad vrij groot, want Goor stelde ‘geen enkele eis met betrekking tot de totstandkoming van de biografie’ aldus Langedijk.

Da’s mooi, want dit is wat deze meneer eerder over Gordon te melden had:

Geestig toch? Marcel in 2011 in de Playboy, was dit. En het aloude grapje ‘Gordon is eigenlijk een soort vrouw want homofiel’ beheerst deze auteur ook als geen ander, drie jaar geleden in de JFK typte hij:

Godzijdank is Gordon een verstandig en stabiel persoon die nu hij dit weet nog steeds achter de samenwerking staat. Kopen dat boek!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com