Is dit de vrouw waar Peter R. op bezoek was?


Nu al met stip op één in de lijst met intrigerende showbizzfilmpjes uit 2017: Peter R. de Vries wordt ‘geconfronteerd’ in een zekere gezinswoning in het altijd spannende Hoorn. Bekijk de beelden vooral even zelf, maar volgens Misdaadjournalist.nl is dit wat er aan de hand is: Peter R. werd door een vrouwelijk kennisje ‘s avonds laat thuis uitgenodigd, hij ging er met een flesje wijn in zijn handen op af, zonder te weten dat haar leipe ex het huis met camera’s in de gaten hield en vervolgens woedend met een betonschaar voor de deur verscheen terwijl een vloggende huisvriend de hele situatie filmde en de beelden later online zou pleuren. Ai ai ai. Lezen en kijken:

Inmiddels heeft Peter R. een verklaring naar alle geïnteresseerde kwaliteitsmedia gestuurd waarin hij de vrouw in kwestie laat vertellen dat ze zeer ontdaan is door dit lompe gedrag van haar ex, maar Misdaadjournalist weet meer: de advocaat van mevrouw laat aan de site weten dat het koppel NIET gescheiden is en dat hun relatie juist super lekker liep. Men vermoedt een opzetje:

“Het verhaal van een toevallig door een camera opgenomen persoon die een huis binnengaat, waarna ‘de heer des huizes’ tevoorschijn komt, is nogal ongeloofwaardig. Wat in elk geval niet klopt aan de verklaring is dat de relatie tussen de betreffende dame en haar partner al anderhalf jaar voorbij is: een maand geleden verklaarde zij onder ede dat alles koek en ei was. Van verschillende kanten hoor ik dat de vrouw en die partner tot voor kort in elk geval gezamenlijk door het dorp (stadje?) liepen.

Er wordt nog wat gespit hier en daar.”

Leuk, wij spitten mee! Zo vragen we ons af of dit misschien de mevrouw is waar Peter op bezoek was?

Zomaar gevonden op de Streetview-beelden die van de woning gemaakt zijn (check de oprit, het boompje, de lantaarnpaal en het hek aan de overkant van de straat uit het filmpje)…

Maar wie is ze dan?
En waarom wil ze Peter R. in de val lokken?
Dit zaakje stinkt!!!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com