Nicki Minaj trekt like voor gezang Glennis Grace in


‘Nicki Minaj fan van Glennis Grace’, het is een kop die de wenkbrauwen wellicht doet fronzen maar die u ook weer niet van uw stoel laat vallen. Want: whatever, het zal wel, fijn voor Glennis. Op zo’n moment is het goed dat Slebs.nl bestaat om dit soort fake news even te factchecken en u de alternative facts te presenteren. Dames en heren: er klopt geen zak van.

Uit de Telegraaf:

Glennis deelde op Twitter een video van haar optreden tijdens de Ladies of Soul toen ze het nummer Run To You van Whitney Houston zong. Nicki Minaj heeft de video geliket, zo blijkt uit een Tweet van Glennis. “Wow, wat gebeurt er nu!! Bedankt Nicki Minaj dat je mijn versie van Whitney’s Run To You hebt geliket. Dat betekent erg veel voor me!!”

Juist. Laten we de betreffende video er even bij pakken:

Daar zien we inderdaad 180+ hartjes, maar een grondige analyse middels de tool ‘Tweetdeck’ (heel handig) leert ons dat wèl Fatima Moreira de Melo de tweet heeft geliked, maar Nicki Minaj dus NIET. Hierrr de lijst met alle door Nicki gelikete gifjes, maar daar staat Glennis dus ook niet tussen.

De enige mogelijke conclusie die dan nog getrokken kan worden: Nicki drukte op het hartje, besloot nog eens goed te luisteren (ja sorry wat kan het anders zijn???) en trok haar kostbare like weer in.

Is dat een schande? Nee. Zo schijnt Nicki Minaj wel meer Nederlandse artiesten volkomen kut te vinden, dus trek het je niet aan Glen!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Michael schreef:

    Heerlijk, wat een stemmingmakerij weer hier. Voer voor pulp sites als slebs.nl. Zeker in de leer geweest bij Story en Weekend.

  2. Michael schreef:

    Stelletje dodo’s Nicki Minaj heeft haar geliket op Instagram niet op twitter.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com