Man die Peter R. betrapte pakt doorrr [VIDEO]


De zaak was al vaag, maar het wordt alleen maar erger lieve mensen. Afgelopen weekend stiefelde Peter R. de Vries in de motregen en gewapend met een fles champagne onder zijn armen door een Hoornse woonwijk. Klaar voor een ‘sociaal bezoekje’ aan een zekere vrouwelijke kennis zo zou hij later verklaren. We hebben de beelden van dit bezoek allemaal kunnen zien, omdat de (ex) man van de vrouw hem ‘betrapte’, ‘confronteerde’ en het hele zaakie filmde en online gooide:

Peter R. verklaarde vervolgens in RTL Boulevard dat de filmer ene Makan G. was, een veroordeelde gek die met een betonschaar De Vries en zijn sociale contact bedreigde alvorens de politie in te lichten:

Paar vraagjes.

Was Peter uit op intiem contact met deze vrouw?
Weten we niet en boeit ons ook niet.

Was de filmer inderdaad zoals Peter beweerde Makan G.?
Neen, want in het filmpje is duidelijk te horen dat dit de Hollandse tokkie Johan Korenblek is, bekend van zijn smaakvolle vlogs en herkenbaar aan zijn karakteristieke stemgeluid. Bovendien verwijst deze vent in het filmpje zelf nota bene naar ‘partner M.G.’, hetgeen raarrr zou zijn als hij dat zelf is.

Zijn er nog meer redenen om deze zaak met interesse te volgen?
Ja, want de heer Korenblek lijkt het spel graag mee te spelen. Maandag verschijnt hij in de televisieshow van Steve Brown om te vertellen over de aangifte die hij deed tegen De Vries, en presenteert hij zichzelf óók als eigenaar van het huis en (ex) partner van het sociale contact in kwestie. Hoe surrealistisch wilt u het hebben??? We kijken even naar de beelden.

U hoort het: maandag krijgen we eindelijk De Waarheid inzake deze kwestie te horen. Oh ja. Wilt u weten wie de integere interviewer Steve Brown nou eigenlijk is? 1. Google zijn naam en verbaas u. 2. Misschien doet dit een belletje rinkelen:


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com