Boulevard collega: ‘Peter R. is een viezerik’


Wie zei daar dat onze sterren enkel elkanders hielen / poepaars likken? Valt reuze mee hoor! Tenminste als het aan Olcay Gulsen ligt, de RTL Boulevard-collega van Peter R. de Vries die gisteren op Radio 538 lekker los ging op Sociaal Contact-gate, u weet wel die kwestie waarbij Peter R. ‘s avonds laat op visite ging bij een zekere dame en vervolgens gefilmd werd door haar (ex) man. (Hele dossier hierrr.)

Eerst meldt Olcay, lurkend aan een glas witte wijn, dat ze wel eens appjes krijgt van Peter R. de Vries (de radioluisteraar hoorde een ‘nee’ maar de webcam-kijkers zagen een hevig knikkende Olcay, kennelijk is het nogal geheim dat Peter R. met zijn collega appt, HETGEEN TE DENKEN GEEFT OVER DE AARD VAN DEZE APPJES), vervolgens meldt Gulsen ook nog dat haar vriend haar wakker maakte om het Sociaal Contact-filmpje te laten zien, of zoals Olcay het zelf verwoord:

“Om te laten zien dat Peter een viezerik is.”

Wat een verademing!
Wat een eerlijkheid!
We kijken nu al uit naar het moment waarop Ols en Peet weer gezellig achter de Boulevard desk staan.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com