Voor dit shirt vraagt Gerard Joling €29,95


Geinig: als je in Google intikt ‘Gerard Joling boeken’ word je doorverwezen naar ‘Het wordt nooit wat met die jongen’, het door Gerard zelf geschreven boek uit 1988 waarin de ster vertelt over zijn carrière. Zou daarin ook al voorspeld worden dat Geer anno 2017 zijn zakken probeert te vullen met héle lelijke merchandise?

Of wilt u zeggen dat u enthousiast de portemonnee trekt bij het aanschouwen van deze ontwerpjes?

Holy fuck Joling, ken jij dan geen enkele schaamte? Dit is gewoon 66pt Impact op een wit Lidl t-shirt slepen, door de textielprinter van CopyShop4u.nl janken en cashen maarrr (er vanuit gaande dat er ook maar één ziel is die deze meuk daadwerkelijk koopt). Met Koningsdag voor de deur ziet Gerard trouwens weer een nieuwe markt voor zich om te penetreren:

Ja, we kunnen wel zeggen dat Impact echt een fontje is dat de artiest omarmd heeft. Veel krachtiger dan Arial! En dat terwijl hij qua photoshoppen heus wel meer in zijn mars heeft hoor, check it out:

Beter je best doen Gerard, dit trekken de mensen niet.


1 reactie

  1. silvio schreef:

    Niet mee eens!! Die shirtjes zitten mij als gegoten, niks geen Lidl Meuk, goede kwaliteit stof. En echt…het geld waard. Ieder jaar bestel ik er 1 en ze blijven goed. Zooo…ff dit bericht ontkrachten. Test het zelf maar daar er 1 te bestellen!!! Kom op, man, wat is nu 29,95? Als je zulke slechte stukjes schrijft, kun je vast wel een shirtje van Joling kopen.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: