‘Peter R. regelde mijn vrouw via LinkedIn’


Nu al hèt interview van 2017: ‘Het ware verhaal over de Insluipactie van Geilneef Peter R. de Vries’ door journalist Steve Brown van ‘De Stem van de Straat Amsterdam Noir’.

Ja, da’s een hele mond vol voor op een beker, maar als wij in de jury van de Sonja Barend Award zaten zouden we toch alvast een plus-size modelletje bestellen. Even voor de leek: hierrr het hele dossier aangaande deze kwestie, waarin Peter R. betrapt werd tijdens een avondje ‘sociaal contact’, zich in RTL Boulevard kwam verdedigen en vervolgens zijn gezworen vijand Steve Brown zo woedend maakte dat deze dik een uur ging babbelen met de man die alles in gang zette, dat wil zeggen degene die het hele voorval filmde en online gooide.

Die man is dus Johan Korenblek, die in het interview overigens optreedt als geanonimiseerde woordvoerder voor Makan G., de bewoner van het huis en (ex) vriend van de dame die zich ‘een goede kennis’ van Peter R. mag noemen.

Snapt u het nog?

Geeft niet, de interviewer vergat zelf halverwege het interview ook dat degene die hij interviewde slechts een plaatsvervanger van de hoofdpersoon was, maar dat maakte er de sfeer er niet minder om. Hoezeer wij iedereen en dus ook Peter R. de Vries hun avontuurtjes gunnen, is de shitstorm die dit akkefietje veroorzaakt heeft er een die niet te negeren valt. Kijk maar even met ons mee:

Om het overzichtelijk (en vrolijk) te houden hier even wat leuke feitjes die het interview opleverde:

– Peter R. had ten tijde van het bezoek geen ‘plakaat stront’ in zijn broek, zoals de interviewer vermoedde vanwege zijn ervaring met junks. Wel stonk De Vries een beetje aldus de woordvoerder.
– De fles die Peter bij zich had was geen champagne, maar wijn. Volgens bronnen van de interviewer de goedkoopste wijn die er te krijgen is, van de Lidl. Dit kon de woordvoerder niet bevestigen.
– Peter R. ging bewust op de voet van de filmer / woordvoerder staan, terwijl hij wist dat deze herstellende was van een blessure.
– Peter R. leerde de dame in kwestie kennen VIA LINKEDIN! Het zakelijke netwerk voor mensen met een baan! Dat is bij uitstek wel de meest classy manier om een chick te scoren, en een klein compliment is hier dus wel op zijn plaats.

Vormt u verder vooral zelf een mening over bovenstaande, ons favoriete stukje is wanneer de gehele tafel inclusief de vooraanstaande advocaat gaat applaudisseren voor de woordvoerder, omdat deze zo rustig is gebleven. Zie je nooit in andere talkshows.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com