Goeie zaak: RVD draait mic Roy Donders dicht


Oké, ook dit jaar was dat hele Koningsdag wederom een dichtgeregisseerd toneelstuk om Nederland Oranjegekkie-land weer een jaartje tevreden te houden met onze monarchie, máár deze strakke structuur brengt ook goeie dingen met zich mee!

Dit was bijvoorbeeld te zien bij het slotoptreden vandaag. Als afsluiting van zijn bezoek aan Tilburg hoorde onze vorst het lied ‘Brabant’ van Guus Meeuwis aan. Dat is een heel emotioneel lied voor Brabanders omdat het de suggestie wekt dat Brabant een gezellige provincie is.

Ter podiumvulling waren er wat andere Tilburgse prominenten opgetrommeld, waaronder modekoning Roy Donders. Nou, die stond lekker me te zingen hoor! Alleen was dat voor niemand hoorbaar aangezien zijn microfoon duidelijk op standje ‘0 / OFF’ gedraaid was. Dankjewel RVD of welke andere autoriteit hiervoor verantwoordelijk is! Schitterende beelden:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com