Gifje: Jeroen Snel (EO) vernederd op homozender


U weet, nadat Jort Kelder er al eens bij Knevel & Van den Brink op hintte, besloot EO-gezicht Jeroen Snel dan toch maar uit de kast te komen als homoseksueel. Sommige kijkers van de gristenzender zegde daarop hun lidmaatschap op, maar Jeroen bleef gewoon de keurige bejaardenshow Blauw Bloed presenteren en dat was dat.

Waarom, lieve mensen, duikt deze man nu dan op in ‘Keur met Peren’, een programma op homozender OUTtv met als presentator de doodenge Eddy Keur die zijn gasten de meest krankzinnige dingen laat doen? Is dit een vergissing, een kort moment van ‘ah joh waarom ook niet’ toen de OUTtv redactietwink beldde en voor je het weet zit je op je knieën in die studio debiel te doen? Of dames en heren, is dit wie Jeroen werkelijk is maar bij de EO niet mag zijn?

In dat laatste geval: tragische zaak.
In het eerste geval: eigenlijk ook.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com