Is dit de slaappil waar Johan Derksen hard op ging?


Gebruikt u wel eens slaappillen? Johan Derksen wel en gisteren slingerde hij in Voetbal Inside een leuke anekdote aangaande het eigen drugsgebruik de ether in. Zo toert Derksen tegenwoordig met een stel muzikanten door het land. Een van deze vogels bood de oude baas onlangs een speciaal stripje slaappilletjes aan en het leek Derksen wel een goed idee die eens twee naar binnen te mikken alvorens de bedstee op te zoeken.

Gevolg: Johan liep een volledige ochtend als een zombie rond, wandelde tegen een geparkeerde auto aan, viel thuis met zijn kleren aan in slaap en kon zich toen hij wakker werd NIETS meer herinneren.

Dan gaan wij dus denken: wat voor slaappillen heeft deze man in godsnaam tot zich genomen? Grote kans dat het hier een extra grote dosis van Zolpidem betreft, een slaapmiddel dat populair is onder recreatief gebruikers (lees: muzikanten in busjes) omdat je er de meest bizarre avonturen op kan beleven.

We citeren ‘gandwarf777‘ van drugsforum.nl:

Ik nam gister 60mg rectaal. Binnen 3 minuten kreeg ik een sterke roes en binnen 15 minuten was ik helemaal de weg kwijt. Mijn buurvrouw had 6 ogen en 2 neuzen en ik herkende mijn omgeving niet eens meer. Daarna ging ik praten tegen objecten en mensen die er niet waren en zat ik volgens mij iets van een half uur naar iemand in een auto te staren op straat. (weet niet of het een hallucinatie was of echt)

De volgende dag had ik allerlei hele lange gesprekken op Tinder gehad met meerdere mensen waar ik NIKS meer van wist. En mijn spullen lagen overal en nergens. Echt weird shit.

Zo! Lekker hoor!
Als we dit zo lezen begrijpen we wel dat Johan de pilletjes nog niet allemaal door het toilet heeft gespoeld.

Het middel heeft trouwens ook een eigen subreddit met nog meer knotsgekke verhalen, dit schrijft ene ‘offalshade‘ bijvoorbeeld:

Last Night, I Really Fucked Up. Took an Ambien and Didn’t Go To Bed Immediately. I Ended Up Shaving My Balls and Snapchatting it to Half of the People on my Friends List With the Caption, “Smooothest balls in AMurica tha US.”

Heb jij dat ook gedaan Johan?

Oh ja, nog iets: in dezelfde uitzending ging wederom een collegaatje van Peter R. de Vries lekker los op meneer de erotische insluipert. Da’s dus al nummer twee die de sympathieke crimefighter openlijk op tv afvalt. Sfeertje daar bij RTL!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com