Uitgelekt! Beelden nieuwe seizoen Streetlab


Sommige mensen vinden Streetlab misschien wat flauw, kinderachtig, humor voor de vloggeneratie… deze mensen kunnen gerustgesteld worden! In de nieuw Esquire (Blendle link) staat namelijk een interview met de heren Daan, Jasper, Stijn en Tim en de begeleidende foto’s vertellen maar één verhaal: het nieuwe seizoen wordt ziek, heel ziek.

Jiskefet-achtig absurdisme, niet Koefnoen bravig maar ECHT maximaal vaag, Gummbah meets Kamagurka meets performancekunst die je alleen nog in het gesubsidieerde circuit tegenkomt. Arjan Ederveen says ‘oh-kay!’, de VPRO knipoogt lonkend in de richting van de jonge talenten… zijn we dan toch gered?

Klik zelf maar even op de foto’s, nu al lachen:


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com