Wat heeft de NPO in jezusnaam met Landrovers? #3


Bert van Leeuwen die in het Familiediner lichtgeraakte, chronisch teleurgestelde figuren bij elkaar brengt? DAT KAN ALLEEN IN EEN LANDROVER DISCOVERY MET EEN NIEUWPRIJS VAN 70K! Jetske van den Elsen die gesprekjes voert met defensief ingestelde huisvrede-mijders? DAT KAN ALLEEN IN EEN LANDROVER DISCOVERY MET EEN NIEUWPRIJS VAN 80K! En ook de Rijdende Rechter zelf, de man die een oordeel velt over scheefliggende stoeptegels en deze ongemakken scheidt van dingen die ooit jaren geleden over en weer tegen elkander gezegd zijn… KAN ZIJN WERK ALLEEN DOEN IN EEN LANDROVER DEFENDER UIT 2000 (nieuwprijs onbekend maar het zal allicht minder zijn dan de eerdere voorbeelden… zie hier de aangeboren terughoudendheid van rechters). Lekker bezig NPO!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com