Foto! Hier komt Wes en Yo’s horecadingetje op Ibiza


Yolanthe, Wesley en vastgoed, het is niet altijd een geslaagde combi. Zo bewoont het stel in Turkije een ranzig hotelletje met al hun centen, en dat Yolanthe destijds de villa van Jan Smit leegroofde toen ze met Wesley ging hokken wijst ook niet op een al te ontwikkeld gevoel voor smaak. We hielden ons hart dan ook vast toen we gisteren in de Telegraaf vernamen dat het stel werkt aan een horecadroom op Ibiza. Herstel, een GEHEIME horecadroom op Ibiza (Blendle link):

“Hij heeft het goed geheim weten te houden, maar langer kan WESLEY SNEIJDER het nieuws niet verborgen houden.”

“In het diepste geheim zet WESLEY SNEIJDER deze dagen de laatste puntjes op de i. De ’i’ van…. IBIZA!”

“De voorbereidingen voor zijn eigen loungeclub heeft de Oranjespeler, samen met zijn goede vriend WILLIAM KAAY, de afgelopen maanden in het diepste geheim getroffen.”

Voor de mensen die dachten dat de krant oud nieuws brengt, weetjewel… Nou, zo geheim is het niet meer want we kunnen u de locatie van deze nieuwe Loungetent tonen… die komt namelijk langs het toegangstrappetje dat leidt naar Cala Tarida, het strand waar ook de villa van Wesley en Yolanthe staat.

Voorheen zat op deze plek AiSea Ibiza, een vergelijkbaar concept met (eerlijk is eerlijk) prima reviews en een op het vervelende af hipsig publiek (hoewel). De nieuwe tent, die Xaxa moet gaan heten (naar de baby van het koppel, Xess Xava…) wordt trouwens een soort Hollandse enclave op het Benidorm voor mensen die zich te goed voelen voor Benidorm. Check die loonlijst:

– Wes en Yo – Eigenaars
– William Kaay (ging als eens failliet trouwens, maar hey kan gebeuren) – adviseur in opstartfase
– Xavier Cabau van Kasbergen (broer van, verdedigt zichzelf indien nodig, houdt niet van de politie) – runt de tent
Mitchell van der Kaay (negeer het kleine verschil in de achternaam, dit is gewoon de zoon van die ouwe William) – chefkok
– Wesley van der Kaaij (WTF weer een andere spelling van de achternaam! Hebben deze mensen iets te verbergen ofzo?) – Mag wellicht ook mee maar we noemen hem vooral even om inzichtelijk te maken dat deze familie dus drie verschillende achternamen hanteert. Wat dit zegt over de achtergrond van deze mensen vinden we lastig om te bepalen.

En dan nu een leuke sfeerimpressie:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com