Ha! Ben Saunders vernoemt kind naar heel irritant bandje


Dames en heren, Ben Saunders heeft een baby gekregen en hij heet: Benji Ray. Nu lijkt Ben ons niet de man die zelf dingen verzint dus dikke kans dat er een emotionele herinnering / goede vriend van vroeger / tekenfilmkarakter achter deze naam zit. Eigenlijk is het hetzelfde als met tattoos: de dingen kunnen op zichzelf al spuuglelijk zijn, maar wacht maar tot je het emotionele verhaal erachter hoort! ‘Deze tribal symboliseert mijn moeder die mij altijd wilde beschermen enzo zeg maar.’

Mooi hoor.
Maar we dwalen af.

Benji Ray dus. Wij Googlen natuurlijk.
De uitkomst zal u verbazen!
Helemaal NIKS is te vinden over de naam Benji Ray, behalve dan dat er één (1) bandje bestaat dat zo heet. Dat moet dus wel de grote inspiratiebron achter deze mallotige naam zijn… dus laten we maar even luisteren:

Tering Bennie, kan toch niet? Wat kan het kind er aan doen dat zijn vader dit soort inwisselbare bagger kennelijk wèl trekt? Kinderbescherming grijp in!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com