Catherine Keyl schrijft The Guardian-column over (kijk maar)


Dus Catherine Keyl is met de Thalys naar Parijs geweest, heeft gegeten bij de drie sterren tent George V en mensen, het was Niet Te Vreten. Het kleffe broodje in de trein terug was nog lekkerder, aldus Catherine in haar Telegraaf-column. Leuke authentieke mening, totale bullshit natuurlijk maar gewone mensen vinden dit soort onzin heerlijk om tot zich te nemen (‘Zie je wel!!!’) dus soit. Wel jammer dat onze vakvrouw haar columnpie gewoon overgeschreven heeft uit The Guardian, die de tent eerder bezocht. Hun recensie ging nogal viral destijds en heeft kennelijk ook La Keyl bereikt. Effe vergelijken (opklik voor groot):De genoemde prijzen zijn hetzelfde! Ja dat is logisch, maar het gaat om het grotere plaatje mensen. Er komt nog meer!Een neptiet? Néé een condoompje! Laat dat maar aan woordkunstenares Catherine over. Toch meer een piemel- dan een tietenvrouw.Oh ja, bijna vergeten. Een zin eerder babbelt Keyl wat over een Spaanse kok, haar relaas is geheel toevallig identiek aan het verhaaltje van de Guardian-pipo. Kan gebeuren natuurlijk.Ah, de ober vragen of iets een beetje te vreten is en dan teleurgesteld zijn… ook echt een schrijversdingetje. Maar het mooiste komt nog:Oh oh oh. Catherine, journaliste van weleer, dit heb jij toch niet nodig???


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com