Marge-sidekick slijmt om baan bij Mattie


Trammelant in mafketel-land! Het beroemde radioduo Mattie en Wietze (eerlijk zeggen: ooit naar geluisterd?) valt namelijk uit elkaar. Privé onthulde dat Mattie zijn collega EN GOEDE VRIEND zomaar aan de kant heeft geschoven voor een solo-contract bij Q-Music ter waarde van 600k èn een elektrische waggie van Tesla. Prima deal lijkt ons, maar de mensen in het land dachten dat die twee echt bevriend waren en zijn dus des duivels:


En ga zo maar door. Zo niet Marcel van den Berg van Havenstad FM! Deze lokale marge-sidekick ziet voor zichzelf een leuk baantje in het verschiet liggen, nu Mattie zijn Wietze heeft gedumpt:


En zo zien we het graag. Werk is werk en privé is privé, dingen gebeuren en als Wietze het zo erg vindt dat ‘ie ziek thuis is gaan zitten dan is dat zijn probleem, had ‘ie zelf maar een leuk contract met gratis auto inclusief stekker moeten regelen.

Deze dj snapt het tenminste. Morgenochtend volgt trouwens de officiële verklaring van Mattie op Q-Music, wij moeten nu al een beetje janken van emotie om zijn tranentrekkende verhaal (voorgevoel).


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com