Veronica icoon: Mattie en Wietze-gate is COMPLOT!


Heerlijke zaak toch wel, dat Mattie en Wietze geneuzel. Inmiddels heeft Mattie zijn verhaal op de radio gedaan (‘Het was leuk maar ik wil gewoon bij Q-Music blijven dus doei’) en is de brief die Wietze aan hem schreef uitgelekt (‘Je hebt je ziel aan de duivel verkocht en ik zal een gristenkaarsje voor je opsteken tot nooit meer ziens’). Eigenlijk denken wij maar één ding en dat is HOE MOETEN BAREND EN WIJNAND ZICH NU VOELEN? Al jaren rommelend in de marge, geen 6 ton, geen Tesla… zou Mattie echt meer kunnen dan deze twee? Enfin. Rick van Velthuysen heeft inmiddels ook van zich laten horen:

Mooi toch, zo’n authentieke denker?

Die andere oude van dagen, Giel Beelen, vindt trouwens ook iets. De lijn die de veteraan volgt is deze: Wietze doet nu alsof hij het slachtoffer is, terwijl hij gewoon pissig is omdat het niet zo gelopen is als hij graag wilde. Dat wil zeggen: de Wietzer wilde naar Sky Radio met Mattie, Mattie twijfelde, hakte (al dan niet achter de rug van Wietze) de knoop door maar Wietze wilde toch al weg dus NIET JANKEN. Ofzo. We zijn de draad een beetje kwijt, maar toch leuk om te zien dat in dit klimaat waarin heel Nederland het hoofd van Mattie wil vanwege geldzucht / matennaaierij die ouwe Beelen gewoon geheel autonoom een partijtje kiest om te steunen.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com