Akelige belg jat domeinen OG3NE!


Oh oh oh de muziekbusiness… wat is ‘ie toch hard hè? Net nu de meiden van OG3NE (let wel! NIET O’G3NE) op het punt van doorbreken staan duikt er een of andere vage Belg op die roet in het eten komt gooien. Dat zit zo:

Voor een artiest is het ultieme doel van dat hele Songfestival natuurlijk niet winnen, maar internationaal voet aan de grond krijgen. Want internationale attentie = meer streams = meer optredens = meer cash. Daarom zijn de .eu (Europa!) en .be (buren!) domeintjes ook zo essentieel, zie douwebob.eu, trijntje.eu en trijntjeoosterhuis.be… die mensen snappen het. Nou, OG3NE kan er alleen maar van dromen want een of andere enge Belg heeft og3ne.be èn og3ne.eu al keihard ingepikt. Het betreft hier ene Koen Guitjens, ‘muzikant en ondernemer’ aldus zijn website. U-huh, dat blijkt ja.

Koen haalde al eens het internetblokje van Luuk Ikink (‘Belg snapt viool niet‘, gezien? Was trending), flopte bij Idols en kan Karin Bloemen waarderen. Daarnaast kaapt hij domeintjes en blokkeert hij internationale doorbraken van hardwerkende vrouwen. Pas nou op Koen, vriendschappen zijn heel belangrijk in het wereldje!

PS – Al jat OG3NE zelf ook wel eens wat, hoor… vraag maar aan deze heren:


1 reactie

  1. Henk schreef:

    Het is gewoon een slimme tactiek! Koen blijkt goed te zijn in marketing ;). Ik heb de website opgezocht en hij blijkt Nederlands te zijn!! leuke he als je niet goed je informatie opzoekt.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: