Mooi: Ruth Jacott heeft gig in crematorium


Kijkend naar de Top 20 van artiesten die graag gehoord worden tijdens uitvaarten valt een aantal dingen op:
– ‘Mag ik dan bij jou’ staat op nummer 4, dat wil zeggen de versie van Claudia de Breij. Alsof de mensen niet weten dat er zoveel meer op de markt is! Wat zijn Nederlanders toch een kuddevolk qua cultuur…
– ‘Candle In The Wind’ van Elton -klootzak!!!- John doet het ook goed, dat is onbegrijpelijk want het betreft hier een verschrikkelijk zaadnummer waarvan we ons niet kunnen voorstellen dat de overledenen het zo gewild hebben.
– In de Top 20 komt Ruth Jacott NIET VOOR!

Grof schandaal dat laatste. Ruth is namelijk een sterke vrouw die haar gevoel en warmte overbrengt met haar muziek. Gelukkig vindt uitvaartboer Yarden dat ook:

“Ruth is een sterke vrouw die haar gevoel en warmte overbrengt met haar muziek. In 2017 treedt Ruth met haar theatertournee door het hele land op. En geeft zij op 13 mei 2017 een optreden van 45 minuten bij Yarden Huis van Brabant.”

Bam! Lekker bezig Ruth!
Het klinkt misschien wat gek maar wij begrijpen deze keuze vol-ko-men: dit is DE manier om in die uitvaart Top 20 te geraken! Een eervolle plek die Ruth (‘Leun op mijn kist’, ‘Zie me als je business, je hebt verkeerd gecremeerd’) absoluut verdient. Daarnaast is het lekker cashen want dood gaan mensen toch, en als dat op jouw muziek gebeurt is dat alleen maar goed voor de huishoudpot. Ook dat gunnen wij Ruth. x


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com