Rijke bn’er site Gregory van der Wiel JAT foto’s


Voetballers die dingen doen anders dan voetballen, het blijft een mooi gezicht. Zo start Wesley Sneijder binnenkort een bruin café op Ibiza en in het Financieele Dagblad lezen we (hier ook) dat Gregorie van der Wiel ook niet bepaald stil zit:

“Profvoetballer Gregory van der Wiel (ex-Ajax) lanceert vandaag, woensdag, met investeerder Keadyn een fonds voor bekende Nederlanders die willen investeren in startende techbedrijven. De hoop is dat veelbelovende start-ups eerder in zee willen gaan met investeerders met een bekende naam en breed netwerk dan met een onbekende geldgever.”

Ha! Ons doet het vooral denken aan de intens droevige bn’er pas, maar misschien begrijpen we het weer niet en verkiezen start-ups inderdaad de cash van een bekend koppie dan van een anoniem persoon met verstand van zaken.

Over verstand van zaken gesproken: lieve Gregory, dat hippe Instagram accountje met inspirerende zwart wit foto’s van wereldsterren… is dat nou wel zo’n slim idee? Niet alleen lijkt Kurt Cobain ons niet echt het type voor zakelijke investeringen, we zijn ook wel benieuwd wat voor claim jullie gaan ontvangen van The Hollywood Reporter voor het gebruik van deze MIDDELS COPYRIGHT BESCHERMDE foto van Christian Bale.

Bn’ers en zaken, inderdaad een vertrouwenwekkende combinatie.

Update 1: Michael Hiks mag zich ook melden met een factuurtje!
Update 2: We hopen dat J.R. Mankoff niet al te duur is voor Van der Wiel…


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com