Freak alert. Amy van OG3NE blijkt medisch wonder


Een belangrijke regel in de online journalistiek luidt: als 1 commenter het zegt is er een grote kans dat het waar is, als 2 commenters het zeggen moet het bijna wel waar zijn en als 3 commenters het zeggen is het een feit dat wij met z’n allen eigenlijk niet mogen horen van de overheid / andere instanties. Met deze basisregel in het achterhoofd kunnen we u melden: Amy van OG3NE heeft maar één long EN haar hart zit aan de verkeerde kant!

Over de medische afwijking ‘maar één long’ is online bijzonder weinig terug te vinden, dus het saaie gedeelte kunnen we bij dezen skippen. We houden het bij de constatering ‘extreem zeldaam!’. Daarover gesproken, een hart dat rechts in het lichaam zit komt maar bij 1 op de 10.000 mensen voor dus da’s ook best uniek!

Of de ontbrekende long en het gek gepaatste hart de zusjes naar de finale van het Songfestival gaan helpen?
Dat is lastig te zeggen.


2 reacties

  1. Laure schreef:

    Ik heb het al gehoord en toch vind ik jet moedig dat Amy zo een sterke en vrolijke 20 er is! ( ik kon het niet anders zeggen)❤️??

  2. Damy schreef:

    Ik zou trouwen met Amy :’)

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: