Nieuwe vriend Hans Klok blijkt stockphoto


Het liefdesleven van onze bn’ers heeft vaak wat weg van een surrealistische koortsdroom, we zijn dus wel wat gewend, maar goochelaar Hansie Klok maakt het nu wel heel bont! Enkele weken geleden vernamen we dat Hans (48) tegenwoordig verkering heeft met ene Dann van Ling (26). Deze meneer is personal trainer, heeft een ‘roomblanke afgetrainde body’ (Hans’ woorden!) en trok al na veertien dagen bij de trukendoos in. Schitterend. Maar wie is deze Dann eigenlijk?

Als we op hem Googlen vinden we alleen maar het ‘roomblanke afgetrainde body’ bericht, en verder niks. Deze personal trainer moet het kennelijk vooral van zijn connecties hebben en haalt zijn neus op voor een website / Instagram account… verfrissend! Gelukkig komt Story deze week wel met een foto van de pipo in kwestie:

Klokkenspel! Hoe verzinnen ze het! Fucking woordkunstenaars! Maar daarover een andere keer. Pas echt interessant wordt het namelijk als we inzoomen op het foto bijschrift:

Edwin Smulders en iStock, laatstgenoemde is de beroemde database voor gratis te gebruiken foto’s van kantoormensen, kamerplanten en roomblanke afgetrainde body’s. We waarderen de transparantie, maar dat Hans Klok thans het bed deelt met een uitgeprinte foto van het internet stemt op een bepaalde manier ook treurig.
Eindvraag: weet het stockmodel in kwestie hier ook van?


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com