Bewijs: Mies Bouwman heeft gelijk over tv-vrouwen


Paar geinige quotes uit het Volkskrant interview met Mies Bouwman van dit weekend. Zoals wel vaker bij ouderen heeft het ‘wie doet mij wat’-virus zich godzijdank ook van Bouwman meester gemaakt en dat levert allerlei zinnige opmerkingen op over de staat van televisieland anno nu.

God, ik heb soms zo met ze te doen, vooral de vrouwen op tv. Die racen van het ene programma naar het andere. Onvoorstelbaar! Voor kritiek hebben ze geen tijd, want ze moeten door naar het volgende programma. Ze doen hun best, maar hoe doen ze hun best? Ook zoiets: ieder mens heeft zijn eigen persoonlijkheid, maar die zie je helemaal niet meer. Je ziet steeds maar dezelfde soort vrouwen op het scherm! Hetzelfde aangekleed, hetzelfde opgemaakt, dezelfde haardos. En ze zeggen allemaal van die keurige zinnen, die ze oplezen van de autocue. Zelfs een simpel ‘goedenavond dames en heren’ staat erop! Dat slaat nergens op, maar de angst regeert.’

Goed punt Mies. Check:

Er komt trouwens nog meer:

Kijkt u naar Boer zoekt vrouw?
‘Dat is niet mijn programma. Dat is van een truttigheid! Ik vind het niks, niet van deze tijd. Er zit geen tempo in en eigenlijk is het een beetje vrouwenhandel. Ik vind het gênant. Met alle respect voor Yvon Jaspers, maar ik word een beetje kriegel van dat verpleegsterstoontje. Wie hebben we nog meer?’

Ook al geen speld tussen te krijgen natuurlijk.
Het ultieme bewijs van Mies’ vrouwen-stelling is overigens het programma Janzen & van Dijk, waar de dames presentatrices zelfs bewust zo identiek mogelijk uitgedost zijn. Verboden te kijken als u onder invloed bent van drugs want dit soort RTL-shit triggert het psychosekwabje in uw brein wellicht NET iets te hard…


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com