Zakelijk talent Gregory van der Wiel jat foto #2


Slecht nieuws voor Gregory van der Wiel. De man blijkt voor 3,6 miljoen euro te zijn opgelicht door een ‘zakenpartner‘ zo lezen we op Nu. Ach ja, voetballers en zaken… nooit echt een goede combi hè? Wel jammer dan Greg dat nog niet echt begrepen heeft en niet van zijn foutjes leert!

Want, zo schreven we eerder al, Van der Wiel zit thans weer tot zijn ellebogen in een of ander vaag project, namelijk een investeringsfonds voor bekende Nederlanders. Ook hierbij zijn weer de nodige zakenpartners betrokken en dat deze mensen geen héél snugger team vormen blijkt uit hun Instagram account vol gejatte foto’s waar copyright op rust. Het zal ons verder aan onze spreekwoordelijke reet roesten, maar als zakenman die zich richt op tech startups sta je dan toch wel voor lul. Wat blijkt: Gregory doet het weer!

Kijk toch eens wat een mooie nieuwe foto op het accountje van Block Party, de heren hebben het er maar druk mee, afgelopen weekend werder wéér vier foto’s toegevoegd waaronder bovenstaande. En dat lieve mensen, is een prachtige plaat van James Lebron, gemaakt door de fotograaf Lauren Nikrooz. Nog even en de sukkelaar kan wederom zijn portemonnee trekken na een geflopt projectje…


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com