Rectificatie! Boyd uit Utopia toch leipe crimineel


‘Utopia-‘crimineel’ Boyd blijkt vogelspottende intellectueel’ kopte uw favoriete weblog in december en daar hadden we onze redenen voor. Waar Boyke op tv namelijk de toffe jongen ‘met een verleden waar ik niet trots op ben’ (*gaap*) liep uit te hangen, bleek hij op zijn geheime Facebook profiel vooral fan van Vroege Vogels en de actualiteitenrubriek Brandpunt. Inmiddels heeft zich echter iemand uit het verleden van Boyd Bij slebs.nl gemeld met een heel ander verhaal:

“…en ik weet ook zeker dat ie wel dingen op zn kerfstok heeft”. Tja, wie zijn wij dan om zulks in twijfel te trekken hè? Blijft wel staan dat het uiterst verdacht is dat Boyd zijn Facebook profiel vol vogelgeluiden en duiding over de actualiteit inmiddels VERWIJDERD heeft en ons nog geen geluiden hebben bereikt dat Boyd (inmiddels heeft hij de show verlaten) werkt aan een single danwel een feestcafé / tattooshop gaat openen. Dat is wel gebruikelijk bij dit soort figuren en daarom blijven we gewoon bij onze eerdere stelling: intellectueel.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com