Lil Kleine al 1,5 jaar met VWO-vriendin… pech Rick Brandsteder


Toen het begin dit jaar uitging met bestseller auteur Monica Geuze was Lil Kleine uitermate duidelijk over een mogelijk nieuwe liefde:

“Ze moet VWO hebben gedaan en afgestudeerd zijn. Ik wil een vrouw met hersenen, en die had Monica niet.”

Ok, fair enough. Wij kennen die Monica Geuze niet zo goed maar vanuit een soort van gut feeling snappen we wel een beetje wat Lil hier bedoelt. We zijn dan ook erg blij dat hij inmiddels een VWO vriendin gevonden heeft. Hallóóó Jaimie – Latijn is fijn – Vaes!

Lalalife is better when you're tanned. #usespf ☀️🌡🔥

A post shared by ℑaimie ℐoanne ℣aes (@jaimievaes) on

Leuk detail: Lil kent dit VWO kind al uit zijn periode met Monica, want in januari 2016 liep hij al om aandacht te vragen op haar Instagram account. Niet zonder succes, want een paar maanden later boetseerde Jaimie een fraaie zandmeemeermin van de rappert. De romantiek! Zo zie je maar weer: alles begint bij Instagram. Dat weet ook Rick – ma doet mijn was – Brandsteder, alleen zijn zijn avances richting Jaimie helaas onbeantwoord gebleven. En zo kent dit verhaal eigenlijk twee verliezers: Monica Geuze en Rick Brandsteder. Misschien samen eens een vorkje prikken ofzo?


3 reacties

  1. Just CX schreef:

    Ben altijd benieuwd of ze ook bij elkaar waren geweest als ie bouwvakker was geworden.

  2. wtfwtf schreef:

    ik doe ook VWO ?

  3. lucassen schreef:

    Lekker ding heeft ie Jorick, hij heeft zeker smaak

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: