Schrikken: Frank Masmeijer appt als een bakvis!


Wat iemand toch opeens van een voetstuk kan vallen hè? Frank Masmeijer, voor ons toch in de eerste plaats een gerespecteerde drugsbaron die goed is met bananen, appt anno 2017 als een geflipt tienermeisje op zoek naar bevestiging. We zullen proberen het op een begrijpelijke manier uit te leggen.

De relatie tussen Frank en zijn vrouw Sandra is definitief over. Zo werd hij onlangs zelfs in de bar van het Okura Hotel gespot met een zekere Jaimy, een vrouw die voordat ze maffia Franky ontmoette nog pannenkoeken stond te bakken in een foodtruck. (‘Van Foodtruck naar Okura’, mooie titel voor iets, eigenlijk.) Maarrr er is nóg een dame waar Frank zich korte tijd mee geamuseerd heeft. Haar naam is Marina, ze runt een kroeg in Antwerpen en ook zij zag de foto’s van Frank en zijn pannekoekenlief in het Okura, zo vertelt ze in de Privé van deze week (Blendle link):

‘Ik zag de foto’s en voelde de wereld, en wat ik me van de rest van mijn leven had voorgesteld, onder mijn voeten wegzakken. Het was een schok om zo de man te zien die onlangs nog tegen mij zei met me te willen trouwen. We waren toen bij mij thuis. Ik woon boven het café en verkeerde in een roes van geluk.’

Oh jee, Franky ‘roes van geluk’ Masmeijer is met een paar slokken teveel op iets te scheutig geweest met de toekomstbeloftes richting een Antwerpse barvrouw, altijd gevaarlijk! Schenk nog maar eens bij dan blijf je zeker bij mij, kent u die uitdrukking? Maar amai amai, Marina’ke wil ook graag wat WhatsApp gesprekjes tonen tussen haar en Frank. Ga er maar even voor zitten beste mensen (sorry voor de slechte kwaliteit maar wat u moet zien ziet u):

Frank! Wat doe je??? Al die hartjes!!! Zijn we 15 jaartjes oud ofzo???
En dan ondertussen met mevrouw Pannenkoek in het Okura hangen, iets met overcompensatie en ‘allé make up uwwen mind’? Kent u die mop van die Belgische drugsbaron die aan de vooravond van zijn gevangenisstraf twee liefdes wilde regelen voor tijdens het bezoekuur? Die kwamen allebei niet.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com