Frank Masmeijer verveelt date met voetbal verhalen [VIDEO]


Ja sorry, nog even berichtje over dhr. Frank Masmeijer hoor. De man zit nu eenmaal in de laatste vrije weken voor zijn gevangenisstraf en vanuit een soort van ‘human interest’ gevoel vinden we het heel boeiend om te weten hoe hij deze dagen slijt.

We wisten al dat een toekomst in de bajes kennelijk maakt dat je als een minderjarige appjes naar een Vlaamse barvrouw gaat sturen, om haar vervolgens te dumpen. RAAR GEDRAG? Hebben we geen oordeel over, wij hebben nooit aan de vooravond van een gevangenisstraf gestaan. Nu zijn er weer beelden opgedoken van Frank in de bar van het Okura, met zijn nieuwe vriendin Jaimy van Lent.

Bekijk het filmpje hier.

Pretty onverstaanbaar allemaal, maar met het volume op 10 hebben we toch de volgende quote voor u kunnen noteren:

“Oké prima (…) het is vijf over half zeven, en die wedstrijd begint om kwart over zeven! (…) Dus ik bel hem, ik zeg…”

Nee hè? Het zal toch niet waar zijn hè? Zeg ons dat het niet zo is hè? Zit Franky hier nu gewoon voetbalanekdotes op te lepelen uit zijn korte en tamelijk kansloze voetbalverleden? Semi-prof bij Go Ahead Eagles en vervolgens ‘sport-entertainer’ op Mallorca (wat de neuk dat ook moge zijn)… denk je dat de vrouwtjes daar in geïnteresseerd zijn Frank? ‘Dus ik loop met mijn voetbalneus het podium van dat hotel op, iedereen lachen!’

Van ons mag je die Jaimy zoveel vervelen als je wilt hoor, maar straks zit je vast voor een tijdje… wij zouden die paar weken nuttiger besteden. (Gratis tip, neem het nou maar van ons aan.)


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com